neděle, listopadu 27, 2005

Kladno vs Ostrava

Dnešní zápas na Kladně byl mnohem vydařenější, než ten poslední proti Benátkám. Asi i kvůli rozdílné motivaci - outsidera soutěže je snadné podcenit a naopak na vedoucí tým extraligy se všichni maximálně soustředí a koncentrují. Dobře znám ze zápasů BooGy.
Docela mě zaskočil Braňo Skladaný, kterému se přiliš nedařilo - nahrávky do kůlu byly často příliš nízké a proti dobře organizované obraně hostí se s nimi dalo máloco dělat a jindy skvělé zákroky v poli vystřídaly od rukou podivně odražené míče. Snaha byla, asi byl špatný den a prostě se nedařilo.
Musím každopádně vychválit Holubce, který dnes proti svým zvyklostem nezkazil (asi jako jediný) ani jeden servis a jinak standardně dobře blokoval a útočil.
Na druhé straně sítě stojí za zmínku statistika podání Chinga, který v závěrečných dvou setech zkazil čtyři servisy za sebou, což by se stávat opravdu nemělo. Jinak tento podsaditý hráč řezal balóny kam se dalo, ale nutno podotknout, že by mu neuškodilo občas se trochu zamyslet, ne jenom dát ránu.
V dresu Ostravy se mi asi nejvíc líbil nahravač Kust, který rozděloval míče vskutku bravurně.
Celkově musím také vyzdvihnout vyhranost týmu Kladna - když se v prvních dvou setech nedařilo překonávat kompaktní dvojbloky soupeře, tak dávali body chytrými zalívkami.
Až na čtvrtý set hodnotím hru Kladna kladně :) . vítězství je to zasloužené.

0 Komentáře:

Okomentovat

<< Home