středa, prosince 28, 2005

Velké vítězství ve vánočním turnaji

Jsme velcí, skvělí, dokonalí a úžasní. I když si na nás organizátoři stěžují. Proč?

Boogy vyhráli vánoční turnaj AVL!

Bez jediné porážky prošli hráči Boogy turnajem. Podotýkám ještě, že kategorii hobby, ale to výsledku na kráse rozhodně neubírá.
Začalo to skupinou zápasy se Sluníčky (2:0), které jsme psychicky rozebrali bezchybnou hrou. Potom s Vořežpruty to zase bylo záležitostí podcenění, ale s trochou snahy to přecejenom šlo(2:1). Pěknké dva zápasy za sebou a vítězství ve skupině bylo naše.
Po krátké pauze hrdinové turnaje postáli na hřišti při utkání s outsidery 2:0 (nevím, jak se jmenovali), přičemž si odpočinul Tom a na smeči zářila útočně stále podceňovaná Janička.
Dost nás rozložila následující třízápasová pauza, ve které jsme mohli sledovat soupeře pro nadcházející semifinále - Bendíky. Zápas to byl dost dramatický - slabák druhý smečař já se příliš nechytal v útoku, chyběl nám přehled na síti předevšim na bloku. Samozřejmě vše vyústilo do, pro Boogy standardního, tiebreaku, který jsme po bojovném výkonu vyhráli. Zkušenější soupeř dominoval hlavne při hře v poli. Káďa zase nadával, že hrajeme třetí set a že se to nestihne. Jak pravdivá slova!
Takže finále - a koho jsme tam nepotkali? Naše oblíbence (známe (a dost negativně) hlavně z LAVL, ještě nás čekají v letošním ročníku AVL) Sluníčka. Hlavně jejich docela velký blokař se rozehrál do fantastických výkonů - jeho útoky byly nechytatelné a "kapesní smečař Zelí" nás drtil podáním. Nebo jsme se sami drtili příjmem? První set jsme prohráli rozdílem třídy 25:16 (myslím) a ještě navíc ke konci odpadl Ondřej - vyčerpáním se mu dělaly mžitky před očima, tak vystřídal a šel se trochu občerstvit.
Ve druhém setu se docela dařilo na podání a v útoku. Na začátku jsme se trochu utrhli a v průběhu se nám dařilo účinně ztrátovat. Každopádně jsme vyhráli a čekal nás další tiebreak.
Ten začal nejhůř, jak mohl. Sérií nepředstavitelně hrozného příjmu se soupeř dostal do vedení 1:9 a jen málokdo ještě věřil v obrat. Ale Boogy se nevzdávají! Podáním, akční hrou v poli a dobrým útokem se nám podařil obrat a vyrovnali jsme na 13:13 a (naštěstí) skvěle zariskovaným servisem Tom zařídil vedení, i když hned potom těsně zkazil. Nervózní hře poté dominovaly hlavně chyby, za zmíněného stavu 14:14 si soupeři dávali přednost na příjmu, ale hned při dalším podání se jinak skvěle nahrávající, podávající a přijímající Janička (měli bychom se stydět, pánové, v poli toho předvedla rozhodně víc, než kterýkoliv z nás) nechala vycukat a nedala. 15:15. Celou tu dobu byl na síti výše zmíněný v útoku téměř nechybující blokař soupeře. Po dobrém příjmu dobrý útok a další matchball. A tentokrát proměněný! Marek podal, ubránili jsme se jejich útoku, dobře přihráli, nahráli a zakončili. 17:15 a nikým nečekané vítězství.

Sláááááváááááá!!!!!!!

Pak už zbývalo jen vyhlášení (ve ctvrt na deset - Káďa nás málem sežral), převzetí výhry (pěkná Mizuno trička, máme druhou sadu dresů) a zajištění hospody na zaslouženou večeři. To bylo zklamání, když i po předchozím ohlášení nám v Berenice neuvařili a v pizzerii na Pankráci měli zavřeno. Tak jsme se hladoví, ale spokojení rozběhli do svých domovů.

0 Komentáře:

Okomentovat

<< Home