středa, ledna 18, 2006

Kvakvapark Kladno u Prahy

Jakožto víkendový relax jsme s Janičkou navštívili aquapark Kladno (v ulici Sportovců, za volejbalovou halou), a byl jsem velmi příjemně překvapen kvalitou služeb. Všechno krásně nové, zářící... podívějte se na website (odkaz v nadpisu) a posuďte sami. Nedůvěřivce můžu ujistit, že to vypadá v reálu stejně, jako na propagačních fotkách.
Hlavně SpaceBowl mě dostal, tobogány jsou taky super, laguna je zajímavá, saunička malá, ale hezká...
Jako jeden z plusů beru, že je to relativně blízko. Mám informace ještě o dalších dvou podobných zařízeních - ve Slaném a v Praze-Letňanech. O obou jsem se dozvěděl, že je to (při srovnání s Kladenským) v podstatě obyčejný bazén s tobogánem a skluzavkou. Slaný je navíc pro pražáka už docela daleko. V Kladně je oddělený bazén od samotného aquaparku a do bazénu se dá koupit samostatné, samozřejmě levnější, vstupné.
Jako mínus zase beru docela zaplnění, i když to bylo asi způsobeno hlavně primetimem, ve kterém jsme tam byli. Ovšem nepředstavujte si hlavu na hlavě. V oné malé sauně (max tak 6 lidí) jsme byli dva. Fronta na tobogán a spacebowl byla docela přežitelná (mají tam semafory, aby zabránili zraněním tolik typickým pro podolský tobogán). Jenom do vířivky jsme se nedostali. Tam bylo zevláky, co se chtěli válet v bublinkách, stále plno.
Výsledkem tedy je: V Kladně je super aquapark (kvakvapark :), ale bylo by asi příjemnější tam vyrazit někdy v týdnu a pokudmožno dopoledne. Je to jednak levnější, ale hlavně volnější, co se lidí týká.

0 Komentáře:

Okomentovat

<< Home