úterý, června 06, 2006

LAVL 4.6.

Tři zápasy základní skupiny a jeden z předehrávky finálové skupiny nás čekaly na nedělním turnaji. Sestava doznala drobných změn, jelikož Michal se přesunul do rodnej krajiny a Janie se přesunula do postele s nemocí. Janie nahradila Jana a absence Michala přesunula Ondřeje na blok a na smeč se po dlouhé volejbalové pauze vrátil Tom.
Právě ta zmíněná dlouhá pauza byla na Tomově výkonu hodně znát v prvním a asi i v druhém zápase. Oba jsme je prohráli a to díky laxní a unuděné hře všech přítomných. Příjem až příliš často na pásku, nahrávky daleko od sítě, smeče do autu, nepřesně stavěné bloky... co dodat, výkon to byl slabý, a ačkoliv skóre bylo docela vyrovnané, prohráli jsme s relativně slabými soupeři na úvod 0:2 a za chvilku se silnějšími soupeři 1:2.
Následovala dlouhatánská pauza naplněná z Markovy strany studijně, ze strany (ze stran? :)ostatních zevlingem, žraním a chlastáním a hlavně, klepáním kosy, protože zima byla opravdu nehorázná. Po pauze přišel challenge v podobě zápasu proti týmu, ve kterém hrála Markova máma a spousta známých. To bylo povinné vítězství 2:0. Celkově tedy zápasy ve skupině 4/9 bodů, 44% - slabota.
Následovala krátká pauza a první zápas skupiny postupujících (prvních pět z každé divize a započítávají se zápasy se soupeři z naší divize). Formu jsme načasovali dobře, protože klepec, snadno očekávatelný po dosavadních výkonech se nekonal - naopak, Tom se vrátil do role opory týmu na smeči, a i když soupeř docela dobře přitahoval předčili jsme ho hlavně na servisu (Ondřej) a právě v útoku. Oba sety (vyhráli jsme 2:0) byly bodově vyrovnané až do koncovky, kdy jsme vždy dokázali vytvořit lehký náskok a vyhrát.
Nemám moc přehled o tom, jak jsme hráli s postupujícími z naší divize a stránky AVL nikdo neaktualizuje, takže jak na tom jsme v dosavadním průběhu finálové skupiny se nedozvíte. určitě ale nemáme zatím víc, než dvě prohry, protože jeden z našich nedělních přemožitelů nepostoupil (řikal Ondřej).

Nemůžu sem nedat link, který ukazuje, jak dobré jsou žižkandy po odchodu kreténa Radima. Janička se mi tímto úspěchem dnes vychloubala a mám dojem že oprávněně :) fotka jejich sestavy je zde. Ten teplomet nalevo je nový trenér Dalibor.

3 Komentáře:

At úterý, června 06, 2006 10:43:00 odp., Anonymous Anonymní řekl(a)...

Mam jen dojem ze uvod byl obracene nejprve 1:2 a pak az 0:2.

 
At čtvrtek, června 08, 2006 2:23:00 odp., Anonymous Anonymní řekl(a)...

vim, ze to neni omluva, ale treba ja jsem jeste v jedenact spala s otevrenyma ocima :)
ten gulas byl moc dobry a uplne me probudil, jeste ze to jidlo mame!
a janie&spol congrats k uspechum! mimochodem dalibora prece zname.. pamatujete si urcite na sestavu quatro, ktera ve ctyrech suverenne vyhravala turnaje v modre skole na hajich...

 
At pátek, června 09, 2006 8:28:00 odp., Blogger Janie řekl(a)...

Jo, to je jedna z veci, kterou na nem nenavidim. Porad si musí dokazovat, jak je uzasnej... a to mi tvrdi, ze jsem nafoukana ;o)

 

Okomentovat

<< Home