neděle, března 05, 2006

Žižkov vs Olomouc

Skupina Hooligans s názvem BooGy v sobotu 3.března vyrazila fandit na zápas nejvyšší soutěže.
Zápas se konal v domácí Sokol-Žižkov Aréně a bylo zcela vyprodáno (lístky nebyly... :). Bohužel již od začátku nás provázely problémy - Hooligan Ondřej se vzbudil akorát v době, kdy zápas začínal, Libor přišel až na druhý set a já jsem si (už zase) zapomněl doma řehtačku. I tak jsme dokázali domácí kotel řádně rozpohybovat - vyprodaným hledištěm přebíhala vlna za vlnou a křikem a potleskem jsme hnali naše hráčky k vítězství.
První set nedopadl podle představ hráček ani diváků. Odstupující trenér-samtusák Radim nedokázal ani střídáním (libero za blokařku a zpět) zařídit rychlé ztrátování a hlavně díky špatnému příjmu skončil radostí olomouckých. V modrých dresech hrající Žižkandy se ve druhém a třetím setu zvedly, když bylo dobře přihráno dokázaly hlavně skvěle hrající blokařka Janie s číslem 8 a smečařka Týna s číslem 13 skládat míče útoky, které téměř trhaly parkety, ale i přes velkou snahu v poli se děvčata nedokázala dostat do vedení. První zápas skončil bodově relativně nevýrazným, ale setově jednoznačným vysledkem 0:3.
Ve druhém zápase, který se hrál po hodinové přestávce od půl třetí, byl výrazně znát lepší příjem domácích. Jakmile se ale hra začala vyrovnávat, zapnuly v poklidu hrající hostující hráčky na vyšší rychlostní stupeň a nedopustila překvapení. Na vině byl stále ještě ne zcela přesný příjem, ale i nekompaktní dvojbloky a drovné chyby v postavení, kterých hostující volejbalistky nekompromisně využívaly. Diváci se rozhodně nenudili, některé dlouhé výměny a obětavé zákroky v poli rozhodně stály za tučné vstupné. I přes krátké vedení domácích ve třetím setu se ke smutku tribun překvapení nekonalo a i druhý zápas skončil 0:3. Podívaná to ale rozhodně byla zajímavá a pokud nevíte co s volným časem, zde je pozvánka na závěrečné barážové turnaje volejbalové extraligy juniorek, které se podle zatím nepotvrzených informací budou konat buď v Plzni nebo ve Frýdku (nebo Místku).

0 Komentáře:

Okomentovat

<< Home