neděle, ledna 29, 2006

AVL 28.1.2006

Předposlední turnaj AVL měl pro Boogy přichystány tři zápasy s papírově lehčími soupeři. S dosavadní bilancí jsme před tímto turnajem mohli doufat v případný postup leda v případě samých vítězství a ještě za odvážného předpokladu, že některý z týmů z hodní části tabulky bude hodně chybovat.

První zápas byl proti poslední Sešlosti a hrál se v modré. Docela stálým dobrým výkonem jsme soupeře porazili celkem jasně a bez problémů 2:0. Pouze na začátku druhého setu po krátké sérii zaváhání si soupeř vytvořil několikabodový náskok, ale ten jsme kvalitním servisem brzy vymazali a v poklidu dotáhli zápas do konce.

Na druhý zápas jsme poměrně dlouho čekali, hrál se na kurtu B a tam byli evidentně poněkud pozadu. V mezičase jsem sledoval zápasy první ligy (kupř. Rybičky) a musím říct, že to nebylo nijak slavné. Divil jsem se, jak to, že se tam ještě udrželi.

Ten druhý zápas byl proti týmu Shugga (třetí od konce) a asi všichni očekávali snadnou záležitost ala první zápas. Jenže se tak nestalo. První set byl docela v pohodě, soupeř měl dva dobré a dva zcela marné hráče, přičemž ty dobré se nám docela dařilo držet blokem. Ovšem ve druhém setu se soupeř nějak otrkal a my jsme začali propadat na přihrávce a hlavně v poli. Útoky soupeře nebyly nijak razantní ani dobře umístěné, ale polaři jaksi nebyli schopni se správně postavit. Nechali jsme soupeře vytvořit si asi pětibodový náskok a ačkoliv jsme v koncovce zabrali, nedalo se dělat nic jiného, než se připravit na tiebreak. V tom jsme nakonec byli šťastnějším týmem, ale otázka zní, nemohli jsme projednou vyhrávat bez tiebreaku?

Třetí zápas na stejném kurtu byl proti třináctým Pivoňkám, v čele s tarzan-boyem. Tenhle zápas se mi do mysli zapsal dost černým písmem, protože až na nahrávku jsme propadli snad ve všech herních činnostech. Hned v úvodu jsem dostal čtyři luxusní nahrávky, dvě přistřelené a jednu normál a jednu dvojku. Oba přístřely skončily na pásce, normál a dvojka v půlce sítě. Ale nebyl jsem sám, kdo se nemohl trefit. Ondřej nahrávky podbíhal a vyhazoval do autu, marek a tomem taky nic moc... může mi někdo vysvětlit, co se to s námi stalo? Ondřej se ještě, zřejmě ve snaze mě vyhecovat, pustil do zcela zcestných komentářů typu "už to složte", které mi nepomohly, spíš naopak. A navíc kecal jako polař a když se dostal na síť, dopadl stejně. Výsledkem byla hladká prohra 0:2 a zkažený závěr turnaje :(

Aspoň, že večeře v Berenice pak stála za to.
Výsledkem turnaje je 5/9, čili 56%. Hrůza a děs. Proti týmům z chvostu tabulky.
Tom slíbil, že na příští trénink snad dorazí a přiveze s sebou z dalekého severu tréninkový plán. Už se těším...

0 Komentáře:

Okomentovat

<< Home