pátek, března 31, 2006

Kulturní akce

Chtěl jsem se taky ještě zmínit o několika kulturních akcích, které se teď v dohledné době budou konat a kterých bych se rád zúčastnil.

Zítra, tedy v sobotu 1.4. hraje v Únětickém klubu Kravín (cca 15 minut cesty busem z Dejvické) slovutná a skvělě hrající kapela Už Jsme Doma (asi tři písničky na OS Knoflíkáři). Už jsem o nich před delší dobou napsal. Ale vzhledem k tomu, ža Janička je nachlazená a na ten koncert nepujdu, tak se tam nejspíš jenom stavím. Ale kdyby se někdo rozhodl, že chce strávit sobotní večer se skvělou rockovou muzikou, tak bych tam klíďo i zůstal. Nabízím taky odvoz zpět do Dejvic.
V pondělí a v úterý se na Kladně hraje dobrý volejbal v rámci semifinále extraligy mužů a jelikož televize místo toho dává trapnej basketbal resp. ligu mistru, tak se nejspíš do Kladna vypravím. Hlaste se mi, kdo by chtěl jet taky, zatím je v autě ještě nějaké to místečko.
10.6. (to je ještě trochu daleko) hraje ve výše zmíněném klubu Kravín ještě slavnější kapela Sto Zvířat. Na tu se taky plánuju vypravit. Přidejte se.

0 Komentáře:

Okomentovat

<< Home