pondělí, dubna 17, 2006

Velikonoční beach na Pankráci

V neděli, chvilku před plánovanou párty na oslavu Janiččiných narozenin se konal na Punkrátzi turnaj v beachi. Nakonec jsme se tam za Boogy sešli v docela hojném počtu pěti lidí - Janička hrála se mnou, další tradiční dvojici tvořili Bětka s Ondřejem a jako třetí (záměrně jmenovaný poslední) byl špatný rozhodčí Marek the Bloody Knee. S ním se odhodlala hrát Lucka. Na turnaji byla spousta známých tváří jako Radovan, Jerry, David Moravec a další.
Taky se tam kdesi vylíhli nějací ušouni s afry na hlavách. (??)
Hra za nijak moc nestála, podivný lehoučký balónek si létal, kam se mu chtělo, ale postupně se to lepšilo. Ze základních skupin skončili Bětka s Ondřejem v nižším pavouku, který vyhráli (?opravte mě, jestli se mýlím) a obsadili tak devátou příčku. Do vyššího pavouka o páté místo jsme šli my ostatní, které netrápila ani vrzající ortéza, ani bolavá záda. Po lítých bojích jsme nakonec skončili na stejném soupeři, Marek s Luckou v semifinále (skončili teda na 7.-8. místě) a Janička se mnou ve finále (tedy konečná šestá příčka).
Celé to vyhrál Radovan, který porazil Jerryho.
Nečekaně přálo počasí, kdy ani ráno nebylo příliš zima a ani odpoledne nebylo příliš vedro a dusno. Celkově to hodnotím jako podařenou akcičku, která ještě měla pokračování na narozeninové oslavě...

1 Komentáře:

At pondělí, dubna 17, 2006 8:22:00 odp., Anonymous Anonymní řekl(a)...

Drobny detailik o 9. misto se hrala skupina kazdy s kazdym na jeden set, ktery jsme si trosku prodlouzili v poslednim zapasa 27:25.

 

Okomentovat

<< Home